Puregoat

PURE GOAT milk

FORMULË QUMËSHTI

Organike e shëndetshmee shijshme

Për bebet tuaja që ato të rriten të lumtura.
I prodhuar në ferma organike.

Rreth Pure Goat
Alternativa më e mirë për shëndetin e fëmijës suaj

Disa produkte premtojnë të jenë organike pa qenë të tilla. Por qumështi Pure Goat Milk është i certifikuar nga palë të treta evropiane dhe e mban me krenari etiketën ‘’organike’’. Duke qenë se prodhohet në Holandë dhe në vendet përreth, ai i është nënshtruar kontrolleve të rregullta dhe respekton çdo ligj të BE-së në lidhje me procesin e prodhimit dhe përbërjen e tij …

Pse të zgjidhni formulën e Pure Goat

NË PËRPUTHJE ME STANDARDET EVROPIANE

Vitaminat e shumta në përbërjen e formulës së Pure Goat Milk ndihmojnë në rritjen e shëndetshme të bebes suaj. Përveç vitaminave, ne gjithashtu shtojmë yndyrna të mira për të plotësuar nevojat ushqyese si yndyrna nga kremi i qumështit të dhisë apo nga vaji vegjetal i bimëve organike. Në formulën tonë nuk do gjeni as vaj soje nga Brazili, as vaj arre kokosi apo palme nga Azia. Pure Goat Milk beson se ka mjaftueshëm bimë organike që rriten në Evropë të cilët mund të plotësojnë nevojat për yndyrna të shëndetshme.

Jua sjellim në derën tuaj

Formulën mjafton ta porosisni online dhe do ju vijë në shtëpitë tuaja.

Plot vlera ushqyese

Duke konsumuar formulën tonë, bebja juaj do të marrë një sërë vitaminash si A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D, E dhe K.

I pasur me fibra GOS
Pa vaj palme
E certifikuar organikisht
E bërë nga
qumështi i dhisë
E pasur në Omega-3
DËSHMITË

Lexoni rekomandimet e klientëve tanë

Shumë mama na kanë besuar ne ushqyerjen e të vegjëlve të tyre. Ato shprehin
besim te cilësia e formulës së pasur me fibra GOS dhe vitamina të Pure Goat Milk.

Maia Driscoll
  Maia Driscoll

  Milk Lovers

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

  Maia Driscoll
   Maia Driscoll

   Milk Lovers

   Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

   Hashim Nelson
    Hashim Nelson

    Milk Lovers

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

    Ishaq Ellison
     Ishaq Ellison

     Milk Lovers

     Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

     Allina Fernison
      Allina Fernison

      Milk Lovers

      Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

      Shijon si qumështi i vërtetë

      BLI FORMULËN MË TË PASUR ME VLERA USHQYESE

      Formulë organike e prodhuar në ferma organike.

      Vjen në tre lloje paketimesh: për  foshnjat 0-6 muajshe, 6-12 muajshe dhe mbi 10 muajshe.

      Për nënat

      Blog